2013 m. kovo 10 d., sekmadienis

SEKMADIENIO PASIPASAKOJIMAI




Kiekvieną rytą pradedu savo pusrytiniu serijalu "Game of Thrones". Niekada nemaniau, kad gali patikti tokio pobūdžio serialas ir kiek skeptiškai nusiteikusi įsijungiau pirmojo sezono pirmąją seriją. Ir tiesą sakant, pirmos minutės visai nežavėjo, bet pasiryžau pažiūrėti iki galo. Labai lengvai serijalas tapo rytiniu ritualu. 




Nebevertinu savaitgalių. Kai pradėjau dirbti puse etato, beveik visos dienos tapo vienodos. Ir tai ima slėgti. Pasiilgau savaitgalių. Kai žinai, kad turi tik dvi laisvas dienas ir stengiesi jas išnaudoti kaip galima geriau. Kai stengiesi ir pailsėti, ir pasilinksminti, ir apsitvarkyti, ir su draugais/vaikinu susitikti, ir šiaip dar -niolika darbų padaryti. Nes tik dvi laisvos dienos. Taip laukiamos nuo pat pirmadienio. 






Šita (--> YouTube) mergaitė - tikra būsimoji žvaigždė. Negaliu nustoti šypsotis, žiūrint į ją. Tokia miela, tokia charizmatiška, tokia gražutė. Kada nors mano vyras su dukrele irgi tokius video kurs. O kol kas lieka tik svajoti apie būsimą vyrą ir būsimus vaikus :)




Didžiausia ir netikėčiausia šio savaitgalio naujiena - mano brolis susižadėjo!! Vis dar negaliu patikėti. Kad jie kurs šeimą ateityje, niekam, turbūt, nebuvo abejonių. Bet vis tiek labai nustebino šis palypėjimas santykių laipteliais. Ir visai nesvarbu, jei ant šio laiptelio jiedu stovės dar metus ar dvejus. Kaip mano brolis pasakė, jie tiesiog dabar džiaugsis nauju statusu. Iš tiesų, tai visai kitas statusas. Kol tik draugauji, tai lyg vis dar tikriniesi, ar tikrai čia tas žmogus, su kuriuo nori būti ir kurti ateitį. Žiedelis parodo, kad apsisprendei. Ir tai, manau, labai sutvirtina santykius, įneša daugiau saugumo, kurio taip reikia merginoms. Kita vertus, tas saugumas atpalaiduoja ir gali parodyti savybes ar įpročius, kurie, galbūt, buvo slepiami iki tol. Bet tai nebūtinai sukelia abejones, bet gali kaip tik sutvirtinti ryšį. Bet kokiu atveju, naujas statusas visada yra gerai. Gaivaus oro gurkšnis. 



  

4 komentarai:

  1. Aš game of thrones ruošiuosi žiūrėti, kai baigsiu tudor'us. dabar esu užstrigus ties trečiu sezonu. :>
    sužadėtuvės gal ir gražu, bet kai prasideda vestuvių planavimas, ir pačios vestuvės. ugh. na gal su broliais būna kitaip, bet draugės.. keičiasi ir ne visada į gerą :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Na, mano ne daug draugių susituokusių yra, tai nepastebėjau nieko blogo :) O kas liečia brolį, tai jis kokius metus ar du tikrai nesituoks, tai kažkaip net negalvojau apie vestuves dar :)

      Panaikinti
  2. mano draugės po vestuvių dingsta kaip sniegas pavasarį. :/

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Na taip, seima pirmoje vietoje pasidaro, bet jei drauge ir pries vestuves gyveno su busimu vyru, tai nelabai kas keiciasi. Na, bent as nepastebejau dideliu pasikeitimu. Kai vaikai atsiranda, tada gal kiek pasikeicia... Bet is maniskiu dar ne daug kas turi vaikus, sunku sakyti.

      Panaikinti