2013 m. kovo 5 d., antradienis

NEPATAISOMA ATIDĖLIOTOJA

Reikia ieškotis darbo... Nei šis, nei tas nuo pat ankstaus ryto pulti koreaguoti savo motyvacinį. Reikia kavos. Ir pusryčiai būtų neblogai. Įdomu, kas naujo feisbuke. Peržiūriu keliasdešimt tinklaraščių. Atsirenku keliolika įdomiausių - paskaitysiu vėliau. Nes darbar reikia ieškotis darbo. Senokai kambarį siurbiau, jau tikrai laikas. Na, gerai, paskaitysiu tik vieną blog'ą. Oi, dar gi skalbiniai nenurinkti. Žinau, kad reikia ieškotis darbo. Aš neatidėlioju, juk dar net pietų nėra. Tiesa, pietūs. Žadėjau šiandien pasidaryti brokolių/kalafijorų/grybų/sūrio apkepą. Dar truputuką paskaitynėsiu kitų blog'us valgydama. Dvi savaites gulintys greipfrutai bado akis. Būtinai turiu šiandien išsispausti sultis. Noriu pažiūrėti filmą. Bet negaliu sau to leisti, juk dvi valandas sugaišiu - reikia ieškotis darbo! Gerai, viskas. Pasidarau kavos ir bandau pritaikyti savo motyvacinį naujai sričiai. Londone jau TIKRAS pavasaris. Saulė, šiluma, giedras dangus... Būtų smagu pasivaikščioti palei kanalą. Žaviuosi laiveliuose gyvenančių žmonių laisve. 



Na, kitą kartą, juk pavasaris dar tik prasideda. Kaip gera nedirbti ir mėgautis tuom. Deja, aš nesimėgauju. Stresas dėl dalinės bedarbystės bado šonus. Bet dar visa diena prieš akis. Puse dienos ir puse nakties. Aš neatidėlioju, aš kaupiuosi. Juk atsakingas darbas parašyti gerą motyvacinį laišką. Negalima tept-lept. Visus kelioliką atidarytų puslapių su tinklaraščiais, išsisaugau viename aplankale - šiandien su jais tikrai baigta. 

Atsidarau puslapius firmų, į kurias žadu siųsti CV. Kad įkvėptų motyvacinio rašymui. Nesuprantu, kodėl taip miegas suėmė... Nejaugi taip akivaizdu, kad nenoriu dirbti? Kas sugalvojo pinigus? Dabar dėl jų turime daryti tai, kas mus erzina, vargina ir kitaip psichologiškai kankina. 

Reikia ieškoti darbo... 

Aplanko egzistenciniai klausimai...



2 komentarai:

  1. same here :D tik motyvacinių aš jau turiu krūvą pasirašiusi, skirtingoms sritims :D ir vistiek kiekvieną reikia šiek tiek pakoreguoti, pagal skelbimą. Tiek daug dalykų, kuriuos reikia padaryti, ir tiek daug, kuriuos darau, kad nereiktų daryti tų kitų, kuriuos reikia, kad minutėmis, net nesuprantu ką iš viso veikiu. :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš nesuprantu, kur visa diena dingo, nes kaip ir nieko nenuveikiau realiai. Viską, ką šiandien lėtai lėtai dariau, buvo galima per porą valandų padaryti.

      Panaikinti