2013 m. kovo 1 d., penktadienis

PAVASARIS!!! Say something awful....

Jei kažko nori, tai eini ir darai. Kitaip kiaulystės dėsnio neišvengsi. Jei be galo nori į WC, tai ir leki, o ne prieš tai dar greitai-greitai indus suplauni. Nes kol tu darai tą greitai-greitai veiksmą, kaimynas būtinai užims vonią ir pusvalandį maudysis. Dėsnis, ne kitaip. 




O buvo taip... Kaip visuomet ilga dviejų valandų pietų pertrauka. Išėjau pasivaikščioti po apylinkes. Kažkas parašė SMS ar tai FB laišką (nepamenu, nes istorija kelių mėnesių senumo). Labai norėjau išsamiai ir greitai atrašyti, naudojant abiejų rankų pirštus, bet nešiausi skardinę gėrimo. Prisėdau lauko kavinukėje, kad būtų paprasčiau. Berašydama dar spėjau mintyse pasinervuoti dėl nuo drėgno oro besišiaušiančių savo banguotų plaukų. Staiga akies krašteliu matau, kad priešais mane sustoja dviratininkas.
     - Atleiskite, tik norėjau pasakyti, kad jūsų plaukai nuostabūs! 
Dviratininkas nuvažiuoja, o aš išsikeliu retorinį klausimą sau: "Kodėl mes taip smarkiai dėl visko save kritikuojame?"
Say something awful, as if fucking the world is your right.   <--- YouTube
Nemėgstu dienų, kai tenka dirbti visą dieną. Stengiuosi atsikelti anksčiau, kad turėčiau dar kokias 2-3 valandas sau. Net jei jas praleidžiu sėdėdama FB, rašydama blog'ą, žiūrėdama naują "New Girl" seriją ar tiesiog ieškodama patinkančios muzikos Spotify. Bet tai MANO laikas. Rytinis laikas, kurį be galo myliu.
Noriu naujo darbo su laisvais vakarais. Bet tuomet nebus laisvi rytai. Dilema!

Nu jau koks geras dalykas tas Spotify, tai negaliu atsidžiaugti. Beveik visą muziką galima jame rasti, susikrauti į savo grojaraštį ir klausytis dienų dienas. Daugiau jokio nelegalaus dainų siuntimosi iš interneto. Deja, Lietuvoje neprieinama ši programa...

Bet galiu parekomenduoti kitą dalyką - Chill radiją. Labai geras taip pat dalykas, kai reikia namuose sukurti neutralų, neblaškantį muzikinį foną. Norint įjungti radiją, jums tereikia įvesti bet kokį UK pašto kodą (pvz. E10 7BD), kad parodytumėte, jog esate, atseit, iš 'tinkamos' šalies. 


PLEASE DON'T DO THIS TO YOUR CHILD!!

5 komentarai:

  1. Aš muziką klausausi susidėjus favorite dainas į vieną playlist'ą youtube, arba per tą tikrą radiją 96,3 radio Aire :D
    O iš nepažįstamųjų komplimentai, manau, visada keistai veikia. Bet visada teigiamai, kas yra išties malonu ir naudinga sveikatai. :) todėl aš bandau irgi karts nuo karto nepažįstamiems pasakyti kažką malonaus, tiesiog tam, kad pati išeičiau iš savo comfort zone, nes tai irgi naudinga sveikatai. :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labai teisingas pastebėjimas apie išėjimą iš komforto zonos. Nes kai kuriems sakyti komplimentus yra taip pat nejauku ir neįprasta kaip ir jų sulaukti. Esu grynas to pavyzdys. Atrodo, kasdien galėčiau sakyti komplimentus, nes mintyse tikrai pagalvoju, bet... Gera mintis naujam įrašui :))

      Panaikinti
    2. Beje, anksčiau ir aš darydavausi playlist'us YouTube'j, kol nepradėjau naudoti Spotify. Tai galiu pasakyti vieną labai didelį skirtumą. YouTube labai sunku rasti mažiau žinomų grupių dainas. O Spotify pačios grupės sukelia visus savo albumus ;)

      Panaikinti
  2. nepasižymiu ir aš komplimentų žarstymu :D bet iš kitos pusės, kai kažkas nuolat sako komplimentus, apie bet ką, tie pastebėjimai praranda vertę, atrodo aj, tam žmogui visada viskas gražu.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Būna veidmainių žmonių, kurie gražiai šneka dėl neaiškių priežasčių, bet jų tikros mintys nesutampa su žodžiais. Bet būna ir nuoširdžių žmonių, kurie stengiasi kiekviename žmoguje, dalyke, daikte, situacijoje įžvelgti teigiamas puses ir nebijo garsiai to pasakyti. Tokių žmonių reta, bet be galo malonu juos sutikti.

      Panaikinti