2013 m. rugpjūčio 20 d., antradienis

ANTRADIENIO INTERJERAS: VONIOS KAMBARYS

Vienas iš mano mėgstamų užsiėmimų - interjero nuotraukų peržiūra. Turiu prikaupusi jau nemažą failiuką. Gaila, kad nuotraukos tūno sau tyliai kompiuteryje ir neišlenda į dienos šviesą. Pagelbėsiu joms!

Pirmąjį antradienį skiriu vonios kambariui.


Daug kur rašoma, jog mėlyna spalva labai tinka vonios kambariui, nes suteikia švaros įspūdį. Man suteikia šalčio įspūdį. Kalbant apie šią nuotrauką viršuje, vonia atrodo įdomiai, tačiau labai nefunkcionaliai. Atrodo, labiau pritaikyta grožėjimuisi, o ne naudojimuisi. Ypač tiems, kurie mėgsta maudyti duše, o ne vonioje. 


Šios šviesios spalvos nuteikia kur kas maloniau. Bet nežinau, ar norėčiau atviros dušo kabinos ir po maudynių sausinti visą vonią.


Šita nuotrauka mane papirko, nors net nežinau, kuom. Gal tais mažais laiptukais ir siauromis durimis? Be to, kadangi yra daug šviesos šiame vonios kambaryje, tai ne taip krenta į akis į mėlynos spalvos šaltumas.


Nors esu daugiau bohemiško stiliaus mylėtoja, tačiau negalėjau neišsisaugoti šios nuotraukos. Didelė dušo kabina su DAUG natūralios šviesos ir stiklinėmis sienelėmis, o ne tomis, prie kūno limpančiomis, plėvelėmis.
 

Provanciškas romantiškumas, ko gero, visada ras kuom įkvėpti. Kažin, kaip atrodytų, jei prieš tai buvusią nuotrauką ir šią sujungtume? Kopėčios su mielais niekučiais šalia stiklinės dušo kabinos?? Mmm? 

Manau, visada galima kažkaip apžaisti ir derinti stilius vieną su kitu. Nes juk svarbiausia (bent jau man), kad būtų patogu naudotis, kad būtų jauku patalpoje ir tik po to, kad būtų miela akiai. 

Koks vonios stilius tau arčiausiai dūšios?



9 komentarai:

  1. man turbūt irgi labiausiai patiko tas su laiptukais ir siauromis durimis. Bet! Įtaisius stiklines sienas duše antroje foto, tas vonios kambarys būtų tobulas :))

    AtsakytiPanaikinti
  2. Visiškai pritariu - svarbu, kad patogu būtų naudotis ir jaukumas. Vonios, kurios tik gražios akiai yra gražu pažiūrėti nuotraukose... :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Pritariu Akvilinina. Šiaip man labai gražu, bet iš daleis mėgstu ir praktiškumą gyvenime. Todėl buvo roletai kaune akcija nusipirkau ir dabar galvoju kaip prie tokio stiliaus reiktų priderinti tokį gana svarbų ir praktišką dalyką?

    AtsakytiPanaikinti
  4. Nežinau, bet manęs toks vonios kambario interjeras visiškai nevilioja. Labiau patinka šiuolaikiškesni. Kad ir su mažiau ploto, bet naujesni.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Nu labai gražus interjeras. Gražios plytelės sienoms . Visas suderinamumas puikiai išpildytas.

    AtsakytiPanaikinti
  6. Kolekcija graži, bet man trūksta kokio vieno modernaus varianto. Tokio minimalistinio stiliaus, tamsesnių spavų, koks rankudziovintuvai.lt aksesuaras ir viskas.

    AtsakytiPanaikinti
  7. Jo, pastebėjau aš madą paskutiniu metu įrengineti rankų džiovintuvus tuoletuose. Iš visų dizainų, toks tiktų, manau, 4. Kiti jau senesnio stiliaus atrodo, klausimas ar gerai atrodytų.

    AtsakytiPanaikinti
  8. Labai patiko šios vonios kambarių idėjos. Ypač gražus tas, kuris įrengtas palėpėje. Na dabar ne tik rankų džiovintuvų mada, bet ir modernaus dizaino elektrinis gyvatukas dažnai pas daug ką ne tik šildo, bet ir puošia vonią.

    AtsakytiPanaikinti
  9. Tikrai viskas zavingai atrodo, ir as kazko tokio noreciau tai labai graziu vonios kambario plyteliu yra https://www.vokiskakeramika.lt

    AtsakytiPanaikinti