2013 m. balandžio 23 d., antradienis

DINGUSIOS DIENOS

Ar tik aš viena pastebiu, kad laikas pagreitėjo? Ta prasme - PAGREITĖJO. Na, tikrai, kaip čia tos dienos taip dingsta, negaliu suprasti. Atrodo, vos tik imu dejuotis, kad rytoj pirmadienis ir reiks vėl į darbą, bet atsibundu ryte ir žiūriu, kad jau vėl savaitgalis. Ir, rodos, dirbau tik kokią dieną ar pusantros. Sakau jums - laikas pagreitėjo!


Praeitą savaitę, kažkada tarp tos pusantros darbo dienos, buvau marokietiškame restorane. Šiaip, aš niekada nesureikšminu valgymo vietos, dažniausiai apskritai apie tai negalvoju ir tiesiog užeinu bet kur pavalgyti. Bet šįkart su MyMan nusprendėme iš anksto susirasti jaukią vietą vakarienei. Ir štai, po google paieškų "best places to eat in Leicester square", radau labai jaukų ir spalvingą marokietišką restoranėlį mažoje gatvelėje, pro kurią šiaip, ko gero, niekada nepraeičiau. Na, vegetariškų patiekalų pasirinkimo praktiškai nėra, bet tiems, kas valgo mėsą, porcija tikrai atrodys didelė, o kaina maža. Žodžiu, jei esi Londone - užeik ;) 

Visai netikėtai atradau BlogLovin'. Užsiregistravimas paprastesnis nei paprastas - įvedi el.paštą, slaptažodį ir slapyvardį. Ir viskas. Dabar jau gali susirasti visus mėgstamus blog'us, tiek rašytinius, tiek nuotraukinius, tokius kaip iš tumblr ar pan., ir susidėti į skaitomų sąrašą. Ir kai, pavyzdžiui, tokie gėriai kaip The Selby ar A Beautiful Mess įdės naują įrašą, iškart pamatysi naujienų skaičių savo naršyklės kamputyje: 




Dar norėjau pakalbėti apie sveiką mitybą. Ir apskritai sveiką gyvenseną. Bet tam, manau, reikia atskiros temos :)






2 komentarai:

  1. Atsakymai
    1. Prašau, smagu, kad patiko :) Pati klausiausi jos kelias dienas iš eilės, kai radau :)

      Panaikinti